Blog

Impresii în urma celei de-a IV-a ediții a cursului de marketing online
7 Jun 2013

Impresii în urma celei de-a IV-a ediții a cursului de marketing online

Sâmbătă seara, de 1 iunie, am revenit de la București, după 2 zile pline în care am susținut a patra ediție a cursului de marketing online.

Deși vremea a fost ploioasă, traficul aglomerat și agitat, cursul s-a desfășurat în condiții optime și participanții au fost receptivi la informațiile primite.

Evenimentul a avut loc în sala de conferințe din cadrul Electromagnetica Business Park, în apropiere de Liberty Center.

În prima zi s-a discutat predominant de pre-strategia de marketing (analiza CAB, analiza pieței și crearea și structurarea unui website), iar în a doua zi subiectul principal de discuție a fost promovarea online – optimizarea pentru motoarele de căutare, mijloacele de promovare online și rețelele de socializare.

Care sunt impresiile participanților?

„Cursul nu doar ca mi-a facut ordine in cunostinte si m-a ajutat sa imi lamuresc anumite probleme, dar mi-a oferit curaj pentru a-mi relua propriul proiect ramas in stadiu de schita. Am apreciat structura cursului, disponibilitatea speakerilor de a raspunde tuturor intrebarilor, exemplele si sfaturile practice, atmosfera relaxanta, materialele folosite. Un curs la care nu te poti plictisi si de la care pleci cu si mai multa dragoste pentru Online Marketing. Multumesc!” Adina Paris, specialist marketing

„Mi-a placut foarte mult cursul de marketing online, sustinut de echipa Cabinetul de Business. Pe parcursul celor doua zile am aflat noi informatii si puncte de vedere ale unor oameni cu experienta in online, am cunoscut oameni deschisi, dornici sa invete si sa isi dezvolte cunostiintele de social media, cu care m-am amuzat lucrand in echipa cateva aplicatii practice.
Recomand cu incredere acest curs celor care vor sa afle mai multe despre comunicarea online si cum o pot folosi in avantajul lor sau al afacerii pe care o conduc. In plus, este o ocazie nemaipomenita de a cunoaste oameni intersati de subiecte asemanatoare si de networking. Multumesc DR Consultants! Cristina Mărăscu

Imagini de la eveniment

Lasă un comentariu