Blog

Alatura-te comunitatii ListeLocurideMunca.ro!
25 Jun 2014

Alatura-te comunitatii ListeLocurideMunca.ro!

Susținem inițiativele care contribuie la dezvoltarea comunității de afaceri! Dorim să vă prezentăm noua platformă www.listelocuridemunca.ro care pune în legătură angajatorii cu viitorii lor angajați. Printr-o interfață simplă și intuitivă, site-ul LLM ajută candidații și angajatorii să își prezinte cererile, respectiv ofertele pentru locuri de muncă într-o gamă largă de domenii.

Care sunt beneficiile pe care le oferă platforma LLM unui candidat?

În primul rând, în calitate de candidat pentru un loc de muncă, ai posibilitatea de a importa pe site un Video CV, acesta fiind una din cele mai importante „unelte” folosite de angajatori și companiile de recrutare. De obicei, Video CV-ul este vizualizat de către angajatori înainte ca aceștia să se uite peste CV-ul propriu zis al candidaților.

În al doilea rând, un mare avantaj pe care îl prezintă platforma este că la crearea unui cont nou se poate importa profilul de LinkedIn al candidaților, fără să fie nevoie de completarea tuturor câmpurilor din CV de la zero.

La fel ca pe platforma LinkedIn, candidații au posibilitatea de a face recomandări despre experienta profesională a prietenilor și colegilor asociați fiecărui profil de candidat. 

Care sunt beneficiile pe care le oferă platforma LLM unui angajator?

LLM.ro este un site de joburi modern, care oferă angajatorilor și companiilor de recrutare locul ideal pentru a-și prezenta locurile de muncă disponibile. Angajatorii își pot realiza un cont, unde ulterior își pot crea un microsite de prezentare. Astfel, candidații vor găsi în același loc informații utile despre companie, lista de joburi disponibile pentru respectivul angajator precum și actuali sau foști angajați, cu care pot interacționa.

În calitate de angajator, îți poți promova nu doar locurile de muncă disponibile, ci și evenimentele, conferințele și seminariile în cadrul acestei platforme.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul www.listelocuridemunca.ro și să vă alăturați comunității!

Lasă un comentariu