Blog

Ce evenimente vom organiza în continuare
4 Apr 2013

Ce evenimente vom organiza în continuare

Cursul din 23-24 martie, de la Cluj-Napoca, a marcat finalul primului trimestru din existența Cabinetului de Business. Am fost plăcut surprinși de reacția pozitivă a cursanților în urma evenimentelor noastre și de receptivitatea acestora față de informațiile despre marketing online livrate.

Imediat după organizarea celor trei ediții ale cursului nostru, am planificat evenimentele pentru următoarea perioadă. Dorim ca prin intermediul acestora să ne aducem contribuția în mod direct la dezvoltarea și consolidarea mediului de afaceri, în special cel local.

În continuare vom descrie pe scurt evenimentele pe care le-am pregătit pentru următoarea perioadă:

Forumul pentru Dezvoltarea IMM-urilor

În colaborare cu Asociația Oamenilor de Afaceri „Pro Invest” și CECCAR Brașov vom organiza pe 26 aprilie la Brașov conferință care are ca scop oferirea de soluții pe tema adaptării afacerilor în contextul economic actual.

Acest forum va face posibilă întâlnirea dintre antreprenori, manageri și angajați cu speakeri de top, cu experiență în domeniul IMM-urilor, care le pot furniza soluțiile realiste și adaptabile pentru firmele acestora. Acest eveniment de o zi este primul de acest gen din Brașov și are ca scop consolidarea relațiilor dintre antreprenorii și specialiștii brașoveni, fiind primul pas în crearea unei comunități stabile a mediului de afaceri local.

Curs Marketing Online, București și Timișoara

Cursul de marketing online va avea a patra ediție la sfârșitul lunii mai, la București. Acesta va fi urmat de a cincea ediție de la sfârșitul lunii iunie care va avea loc la Timișoara.

Cursul are ca scop livrarea cunoștințelor necesare pentru persoanele care doresc să se inițieze în marketing online sau să își dezvolte afacerile pe internet, indiferent de domeniul lor de activitate și de publicul căruia se adresează.

La finalul cursului, participanții vor primi și o serie de materiale pe care le pot folosi în aplicarea noțiunilor dobândite pe afacerilor lor. Pe lângă acestea, vor fi răsplătiți cu 3 ore de consultanță gratuită pentru implementarea unei strategii de marketing online, din partea echipei DR Consultants.

Datele exacte ale acestor evenimente vor fi anunțate în curând pe acest site.

Mulțumim tuturor care ne sunteți alături și vă așteptăm la evenimentele noastre!

Lasă un comentariu