Despre

Ce este Cabinetul de Business?

Inițiativa a pornit din partea unui grup de tineri antreprenori români, care își doresc dezvoltarea și educarea mediului de afaceri din România. Credem că există pe piață mult potențial care trebuie dezvoltat pentru a genera o creștere la nivel economic.

Cabinetul de Business oferă o serie de cursuri și workshop-uri pe diverse teme de actualitate, precum:

  • – Marketing online;
  • – Comunicare și vânzări;
  • – Resurse umane;
  • – Finanțe;
  • – Strategie și management.

Scopul pregătirilor este de a dezvolta abilități manageriale și cunoștințe de specialitate pentru a gestiona în mod mai eficient orice tip de afacere.

Care este viziunea Cabinetului de Business?

Prin această inițiativă, vrem să demonstrăm că schimbarea și dezvoltarea cea mai mare a unei companii vine din interiorul său, fără să fie nevoie de sprijin guvernamental, fonduri structurale și finanțări externe.

Cabinetul  de Business își propune să aducă acel plus de valoare organizațiilor, pentru ca ele să înceapă acest proces de dezvoltare pe cont propriu.

Cine poate participa?

Cabinetul este deschis oricui dorește să învețe mai multe despre unul din domeniile de mai sus.

Recomandăm participarea la Cabinetul de Business a managerilor de firme mici și mijlocii, antreprenorilor, angajaților sau liber-profesioniștilor care vor să își îmbunătățească modul de lucru și cunoștințele.

Echipa

Suntem o echipă tânără, experimentată și cu idei inovative, care ne diferențiem prin faptul că ne adaptăm pentru fiecare audiență și căutăm permanent noi metode de livrare pentru a ieși din tipare și a avea un impact puternic asupra participanților.

Laurențiu Mihai – Project Manager & Trainer (blog personalfacebook, LinkedIn)

Laurenţiu este coordonatorul iniţiativei şi trainer în cadrul Cabinetul de Business. Are o experienţă de 2 ani în training şi este specializat pe marketing (online – offline), educaţie financiară, management de proiect şi management financiar.

Mai multe despre el puteţi găsi pe blogul lui personal de educaţie financiară: laurentiumihai.ro.

Ovidiu Bălcăcian – Trainer

Ovidiu este specializat în vânzări și strategii B2B, analiză și cercetare de piață, dar și în analiza și studiul publicului țintă. Are experiență de peste 4 ani în training și este cofondatorul DR Consultants.

Cătălin Ionașcu – Trainer

Cătălin este specializat în comunicare, branding și marketing online. Are o experiență de peste 3 ani în training și management de echipă. Este consultant de marketing și deține cel mai cunoscut blog de copywriting și publicitate din România: Romanian Copywriter.