Inscrie-te la un eveniment in orasul tau!

Cabinetul de Business este o inițiativă care a luat naștere din dorința de a contribui la pregătirea și specializarea reprezentanților mediului de afaceri din România. Dorim să organizăm evenimente și cursuri în localitățile unde există interes de creștere și dezvoltare, motiv pentru care ne bucurăm că suntem contactați zilnic cu propunerea de a susține cursul în diferite locuri din țară.

Deși am creat deja un calendar de cursuri și evenimente pentru anul acesta, programul nostru se poate adapta în funcție de nevoile voastre. Dorim să îți oferim ocazia de a te înscrie la un curs de marketing online în orașul tău!

Înscrie-te la curs și noi venim la tine!

Cursul de marketing online „Laboratorul de Online” este unul din cele mai practice training-uri de acest tip din România. Participanții trebuie să vină la curs cu propriile laptop-uri și vor realiza un plan pentru fiecare metodă de marketing online discutată, direct pentru afacerea lor. Laboratorul de Online se desfășoară pe parcursul a două zile și numărul maxim de locuri este de 20.

Completând următorul formular, îți vei manifesta dorința de a te înscrie la Laboratorul de Online în orașul tău. Pe măsură ce își vor prezenta interesul mai multe persoane din orașul tău pentru acest curs, vom lua atitudine și vom organiza acest curs pentru tine!

Prin completarea formularului își manifești acordul de a primi de la noi informații privind desfășurarea unui eveniment Cabinetul de Business în orașul tău sau într-un oraș apropiat.

  1. Loading ...