Blog

Cum a decurs evenimentul pentru unitatile de cazare
22 Feb 2014

Cum a decurs evenimentul pentru unitatile de cazare

În data de 20 februarie, Cabinetul de Business în colaborare cu agenția de web design Expert Online au organizat training-ul gratuit dedicat reprezentanților unităților de cazare din Brașov intitulat „15 metode de promovare online pentru o unitate de cazare”.

La acest eveniment au participat 20 de administratori ai unităților de cazare locale, interesați de promovarea online a afacerii lor. Prima parte a training-ului a fost susținută de Remus Vlăsceanu, manager de vânzări la Expert Online, care a prezentat elementele de bază pe care trebuie să le aibă un website bine realizat, pentru a atrage clienți pentru o unitate de cazare.

A doua parte a prezentării a fost susținută de Cătălin Ionașcu, care a discutat despre metodele de promovare online care presupun realizarea conținutului propriu: blog, SEO, presa online, forum-uri, e-mail marketing, conținut video și campanii pe forum-uri. După prezentarea lui Cătălin a urmat Laurențiu Strîmbu, cu o prezentare despre website-urile turistice prin intermediul cărora o unitate de cazare se poate promova atât la nivel național cât și internațional. Ovidiu Bălcăcian a continuat discuția pe tematica utilizării Facebook și rețelelor de socializare, iar la final Laurențiu Mihai a prezentat metodele de folosire a campaniilor PPC Google AdWords.

Prezentarea care a fost folosită în cadrul acestui curs este disponibilă gratuit online și poate fi vizualizată mai jos:

În continuare vă prezentăm o serie de imagini de la eveniment:

 

Evenimentul a fost susținut de Hub OneZero, prin prisma punerii la dispoziție a locației de pe str. Lungă nr. 100, Brașov.

Lasă un comentariu