Blog

Peste 100 de antreprenori si manageri la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor, editia a II-a
26 May 2014

Peste 100 de antreprenori si manageri la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor, editia a II-a

Am încheiat o nouă ediție de succes a celui mai mare eveniment de business al primăverii din Brașov! A doua ediție a evenimentului Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor a avut loc joi, pe 22 mai, și a găzduit peste 100 de antreprenori și manageri interesați de dezvoltarea afacerilor lor.

Evenimentul s-a adresat persoanelor cu putere de decizie din companii, accesul fiind gratuit, dar pe bază de invitație specială. Forumul a reunit 13 speakeri cu experiență, dintre care amintim pe: Ciprian B. Vișan, președinte al Asociației Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST”, Amalia Sterescu, Senior Business Consultant, Ionuț Țața, fondator Iceberg, Dragoș David, director general Agenția Metropolitană Brașov, Florin Câmpeanu, director general Rentrop & Straton, Gabriel Brănescu, consultant de branding, Daniel Roșca, fondator B2B Strategy, Ovidiu Bălcăcian, co-fondator DR Consultants.

„Va multumesc frumos pentru ocazia de a participa la evenimentul organizat de dumneavoastra si va transmit felicitari pentru modul de organizare si speakerii invitati. Va doresc mult succes in continuare si cat mai multi clienti fideli!” Mihaela Tirtalas, FPIMM Brașov

Vă invităm să citiți continuarea articolului despre acest eveniment pe site-ul: forum.cabinetuldebusiness.ro

Lasă un comentariu