Blog

Ganduri de final de an
23 Dec 2014

Ganduri de final de an

Iată că a venit, din nou, cea mai frumoasă perioadă din an! Deși avem parte de puțină zăpadă, atmosfera de sărbătoare este aici și în curând ne vom reuni cu cei dragi pentru a crea aminitiri frumoase și a marca finalul unui an plin de evenimente.

La Cabinetul de Business, 2014 a fost un an activ, în care am organizat 8 evenimente pentru reprezentanți din peste 200 de companii românești.

Pe 20 februarie, am organizat un training pentru reprezentanții unităților de cazare din zona Brașovului iar în data de 22 mai, am întâmpinat la Brașov peste 100 de antreprenori și manageri la a doua ediție Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor.

Forum

Pe parcursul anului 2014, am organizat 6 ediții ale cursului de marketing online Laboratorul de Online, în Brașov, Sibiu, București și Cluj Napoca.

sala laborator

 

La finalul acestui an, am sărbătorit a X-a ediție Laboratorul de Online, cu o surpriză dulce la finalul cursului pentru participanți și o ediție specială care a marcat încheierea unui prim ciclu de cursuri de marketing online.

tort laboratorul de online editie speciala brasov

tort laboratorul de online editie speciala brasov

În 2015, ne propunem să începem o nouă serie de cursuri marca Laboratorul de Online, într-o nouă formă și dedicată atât începătorilor cât și celor cu experiență. De aceea, te invităm să ne urmărești în continuare pentru a fi la curent cu surprizele pe care ți le pregătim în 2015!

Pentru că sărbătorile de iarnă vin doar o dată pe an, trebuie să le întâmpini cu liniște în minte și în suflet, să fii înconjurat de persoanele dragi și să îți creezi amintiri frumoase, care să te lumineze în 2015.

Ne dorim să întâmpini anul 2015 cu energie și entuziasm, să te bucuri de succes, prosperitate și împliniri pe toate planurile!

Echipa Cabinetul de Business îți urează Sărbători Fericite!

Lasă un comentariu