Blog

Impresii in urma Laboratorului de Online de la Brasov, 11-12 aprilie
14 Apr 2014

Impresii in urma Laboratorului de Online de la Brasov, 11-12 aprilie

În data de 12 aprilie am încheiat a VI-a ediție a cursului practic de marketing online, Laboratorul de Online, care a avut loc la Hotel Ambient Brașov.

Ne-a făcut plăcere să cunoaștem un grup de oameni minunați care sunt foarte interesați de dezvoltarea afacerilor lor în mediul online și conștientizează importanța pe care o are internet-ul din punct de vedere al marketing-ului. La acest curs am discutat despre cele mai populare metode de marketing online din România:

  • – Conținut online și blogging;
  • – Reguli și tactici pentru SEO (on-page și off-page);
  • – Gestionarea campaniilor de Google AdWords (Search și Display);
  • – Utilizarea Facebook (organic și plătit).

Fiecare participant a venit cu laptop-ul, deoarece cursul a fost în proporție de peste 60% practic. Alături de participanți, am trecut prin fiecare aspect esențial al marketing-ului online și am realizat un plan pentru fiecare metodă de online utilizată.

La finalul cursului, am realizat o tombolă în cadrul căreia am oferit 2 abonamente la serviciile de email marketing oferite de partenerii noștri, EmailWing.

Impresiile participanților:

„Consider ca evenimentul si-a atins scopul nu numai prin continut, ci si prin faptul ca am avut ocazia sa asist la inca o demonstratie a succesului atins prin pasiune si multa multa munca. Cel putin aceasta este impresia cu care am plecat, pe langa informatiile specifice, care cu siguranta ma vor ajuta in activitatea viitoare. Orice este posibil (chiar si ca eu sa fac SEO la un anumit nivel), daca exista interes si un efort sustinut. „Keep up the good work” si sper sa mai am ocazia si pe viitor sa particip la evenimente marca a Cabinetului de Business.” Dana Tănasă, consultant formare

„A fost un curs util, prezentarile au fost bine facute, cu un pronuntat caracter practic. Felicitari!” Roberto Toader, manager

Mulțumim tuturor participanților pentru implicarea de la acest curs și vă oferim în continuare o galerie foto cu imagini din cadrul cursului:

Lasă un comentariu