Blog

Interviu Stan Magnoliu, speaker la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor
21 Oct 2013

Interviu Stan Magnoliu, speaker la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

Stan Magnoliu are o activitate profesională de peste 15 ani în industria farmaceutică, servicii financiare și resurse umane. Este trainer de peste 10 ani, certificat CNFPA și Persolog. Domnul Magnoliu are sute de programe de training livrate și este în prezent consultant HR și Manager Executiv la Smart Training.

Domnul Magnoliu va participa în calitate de speaker la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor, în cadrul căruia va vorbi despre modalități de eficientizare a modului de lucru cu resursele umane aplicabile în companiile mici și mijlocii.

Vă mulțumim că ne-ați onorat invitația de a participa la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor! Având în vedere că de-a lungul carierei ați avut o vastă experiență în training și resurse umane, ne puteți spune ce înseamnă mai exact procesul de resurse umane pentru un IMM?

In primul rand va multumesc pentru invitatia de a participa la acest eveniment. Legat de resursele umane, in orice companie, daca sunt gestionate corect, acestea pot sa isi aduca o contributie esentiala la succesul organizatiei pe termen mediu si lung 

Ce sfaturi ați da unui manager de IMM pentru a-și dezvolta afacerea din punct de vedere al resurselor umane?

Sa analizeze si evalueze personalul pe care il are in acest moment in companie. Si in functie de obiectivele sale si strategia de afaceri  sa pregateasca si organizeze resursele umane astfel incat sa atinga performantele dorite.

Cum vedeți mediul business din Brașov? Credeți că există potențial de creștere pe termen lung și că organizarea de evenimente precum Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor poate contribui la consolidarea acestuia?

Cred ca mediul de business din Brasov are un potential ridicat. Este o zona puternic dezvoltata economic, aveti o pozitie privilegiata in centrul tarii. In plus, valoarea turistica a zonei trebuie exploatata intens.

Un astfel de eveniment organizat regulat poate contribui cu siguranta la consolidarea si dezvoltarea mediului de afaceri local.

Care sunt obiectivele și planurile de viitor pe care le aveți în sfera profesională?

Intrebarea este binevenita: suntem intr-un moment de planuri si strategii pentru urmatorii ani. Am dezvoltat echipa si vom continua sa crestem in toate domeniile: training, recrutare de personal, teambuilding, organizare de evenimente de business si dezvoltare personala. Mai multe detalii gasiti la www.smart-training.ro si pe pagina de Facebook.

Ce mesaj doriți să transmiteți viitorilor participanți la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor?

Mesajul meu pentru oamenii de afaceri din Brasov este simplu: pentru a atinge excelenta, pentru a avea succes in viata presonala si cea profesionala avem nevoie de ambitie, perseverenta, curaj si inteligenta. Si un utlim lucru: invetiti timp, energie in gestionarea resuselor umane. Veti avea o multime de satisfactii!

Abia astept sa ne vedem!

Pentru a îl cunoaște pe domnul Stan Magnoliu, vă invităm să vă înscrieți gratuit la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor pe site-ul evenimentului: forum.cabinetuldebusiness.ro

Lasă un comentariu