Blog

Laboratorul de Online va asteapta la Sibiu!
17 Feb 2014

Laboratorul de Online va asteapta la Sibiu!

În data de 14-15 martie avem plăcerea să vă invităm la Sibiu, unde va avea loc o nouă ediție a cursului de marketing online susținut de Cabinetul de Business. Cursul are loc sub denumirea „Laboratorul de Online: Învață. Experimentează. Aplică!” și este dedicat tuturor persoanelor care doresc să învețe și să experimenteze cele mai noi metode de dezvoltare a afacerii lor în mediul online.

La curs pot participa atât manageri cât și angajați responsabili de marketing online din companii, precum și liber profesioniști sau alte persoane interesate să își îmbunătățească abilitățile de marketing online. Laboratorul de Online a ajuns la ediția a V-a.

Ce vei învăța de la acest curs?

Temele abordate în cadrul Laboratorului de Online sunt:

Conținut online și blogging

În cadrul acestui workshop, veți afla cum se structurează conținutul pe un website și blog, cum se realizează un plan editorial pentru un blog și care sunt principalele tipuri de articole pe care le puteți scrie pentru cititorii voștri.

Optimizarea pentru motoarele de căutare

În urma workshop-ului despre conținut, veți afla cum să realizați un plan de cuvinte cheie, cum să includeți cuvintele cheie în conținutul blogului sau al site-ului vostru și care sunt principalele metode de SEO off-page.

Realizarea campaniilor Google AdWords

Google AdWords, dacă nu este folosit corespunzător, poate fi o adevărată risipă a bugetului de marketing. În cadrul acestui workshop veți afla cum să creați și să gestionați o campanie de Google AdWords pe Search și pe Display.

Creșterea unei pagini de Facebook în mod organic și folosirea Facebook Ads

Facebook este unul din cele mai des accesate website-uri în România. Acest training practic este structurat în două părți: cum să creșteți o pagină de Facebook folosind propriul plan editorial și cum să gestionați campaniile de Facebook plătite: Facebook Ads, Boost Post și Promote Page.

În urma participării la aceste workshop-uri, participanții vor deprinde atât noțiuni teoretice legate de marketing online, cât și le vor aplica în cadrul unui studiu de caz, lucrând în echipe sau individual.

Laboratorul de Online este locul unde poți crea propriile campanii de marketing online, folosind propriul laptop, sub îndrumarea specialiștilor în marketing de la Cabinetul de Business.

Detalii de desfășurare

Laboratorul de Online se va desfășura în zilele de 14-15 martie, la Sibiu, între orele 10:00 – 17:00. Vom comunica ulterior locația evenimentului. La acest curs vor participa 20 de persoane care vor experimenta și învăța practic noțiuni de marketing online.

Pentru mai multe informații referitoare la desfășurarea evenimentului, pentru vizionarea agendei și pentru a vă înscrie, vizitați site-ul: laborator.cabinetuldebusiness.ro

Lasă un comentariu