Blog

10 Motive sa participați la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor
14 Oct 2013

10 Motive sa participați la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

În prezent, orice antreprenor, manager sau angajat trebuie să își împartă eforturile în: administrarea firmei sale din punct de vedere juridic, fiscal și al resurselor umane, conectarea permanentă cu realitatea pieței aflată într-o continuă schimbare și informarea asupra noilor reglementări legislative.

Toate aceste subiecte vor fi abordate la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor, în scopul oferirii de soluții concrete care pot fi aplicate de către reprezentanții IMM-urile participante. Dorim să vă oferim, în continuare, 10 motive pentru care este recomandată participarea Dumneavoastră la conferința care va avea loc pe 25 octombrie:

1. Soluții pragmatice

Acesta este primul eveniment de business din Brașov care are ca scop oferirea de soluții pragmatice privind adaptarea afacerilor Dumneavoastră la contextul economic actual. Fiecare temă de discuție este gândită în conformitate cu reglementările economice anunțate în 2014, iar fiecare conferință se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, în scopul oferirii soluțiilor direct la problemele cu care vă confruntați.

2. Veți putea cunoaște speakeri de top

Acest eveniment reunește la Brașov o echipă formată din speakeri de top la nivel național. Veți avea ocazia să îl cunoașteți pe Bogdan Comănescu, consultant, public speaker și director general Accelera, desemnat „Speakerul anului 2012” în cadrul Business Days.

La eveniment vor mai fi prezenți și Amalia Sterescu, Sr Business Consultant și lider cu experiență de peste 20 de ani în outsourcing, contact centere și servicii, Mihaela Forgaciu, senior HR cu peste 15 ani de experiență, Mihaela Feodorof, director general Yourway Counseling, Ion Stan Magnoliu, trainer, consultant HR și manager executiv Smart Training și Ciprian B. Vișan, președinte A.O.A. „PRO Invest”.

De asemenea, tot în cadrul evenimentului veți putea interacționa cu echipa DR Consultants, formată din: Ovidiu Bălcăcian, Laurențiu Mihai și Cătălin Ionașcu, care vor discuta despre strategii de marketing online pentru 2014.

3. Eveniment organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri

A.O.A. „PRO INVEST” este o asociație patronală multisectorială care contribuie la consolidarea sistemului economiei de piață din România. Asociația deține experiență îndelungată în organizarea de evenimente și târguri de afaceri, mese rotunde, seminarii de informare și cursuri de calificare dedicate reprezentanților mediului de afaceri românesc.

 4. Nu vor exista întrebări fără răspuns

Scopul evenimentului este de a oferi soluțiile necesare fiecărui participant privind dezvoltarea afacerii sale. De aceea, fiind un eveniment deschis, se va răspunde concret la toate întrebările care vor fi adresate pe parcursul acestuia și nu numai: dacă aveți întrebări ulterioare, le puteți trimite prin e-mail sau alte mijloace de comunicare și veți primi soluția solicitată.

5. 4 evenimente într-unul singur

Formatul evenimentului este de așa natură încât permite desfășurarea a patru conferințe diferite pe parcursul acestuia. Fiecare conferință va aborda un subiect diferit, de interes atât pentru manageri cât și pentru angajați. Astfel, veți avea ocazia să primiți informații și răspunsuri pe patru direcții esențiale privind dezvoltarea afacerilor: oportunități de finanțare pentru 2014, eficientizarea modului de lucru cu resursele umane, strategii de management și dezvoltare și creștere și dezvoltare pentru marketing și vânzări (soluții pe termen mediu și lung).

6. Soluții privind eficientizarea resurselor umane

De cele mai multe ori, lucrul cu propriile resurse umane este lăsat pe plan secundar de către un manager preocupat de dezvoltarea firmei sale în mediul extern. Însă, succesul unei firme pornește dintr-un management al resurselor umane eficient, conform cu planul strategic al organizației. La acest eveniment veți afla direct din partea unor experți în managementul resurselor umane precum Mihaela Forgaciu, Mihaela Feodorof și Ion Stan Magnoliu, care sunt soluțiile pe care un business le poate adopta pentru a-și eficientiza procesele și modul de lucru intern.

7. Informații de ultimă oră privind liniile de finanțare

În cadrul evenimentului va exista o temă specială care va aborda posibilitatea accesării programelor de finanțare pentru 2014 de către Dumneavoastră. Veți primi soluțiile necesare, pe baza întrebărilor pe care le adresați reprezentantului A.O.A. „PRO INVEST” privind alte oportunități de finanțare în anul 2014 cât și perspectivele pentru 2015-2020.

8. Veți primi soluții de creștere și dezvoltare

Orice manager sau antreprenor trebuie să fie conectat cu piața dar și cu noile trenduri la nivel de comunicare și marketing. Toate activitățile unui business care au ca scop creșterea vânzărilor sunt dictate de evoluția pieței și a segmentelor de potențiali clienți.

În cadrul celei de-a treia conferințe a evenimentului veți afla direct din partea lui Bogdan Comănescu și a reprezentanților DR Consultants cum vă puteți adapta strategiile de vânzări și marketing pentru a fi în contact permanent cu potențialii clienți și care sunt ultimele trenduri la nivel de comunicare pentru anul 2014.

9. Networking între manageri, angajați și speakeri

La baza succesului oricărui manager stă rețeaua de cunoștințe pe care acesta o formează. La acest eveniment veți avea ocazia nu doar să aflați informații noi și soluții privind dezvoltarea afacerilor Dumneavoastră, ci și să interacționați cu ceilalți participanți, reprezentanți ai mediului de afaceri, cu reprezentanții asociațiilor profesionale și agențiilor guvernamentale care vor fi prezente (A.O.A. „PRO INVEST”, C.E.C.C.A.R, FNGC IMM) dar și cu speakerii și partenerii noștri.

10. Toate acestea sunt… gratuite!

Pentru participarea la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor nu este percepută o taxă de participare. Singurul „cost” este doar o zi din timpul vostru. De aceea, recomandăm participarea la acest eveniment în special a oamenilor de afaceri din comunitatea locală, dar și a managerilor, angajaților și antreprenorilor din orice oraș al țării.

Așadar, vă așteptăm la „Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor”, pe 25 octombrie, la Hotel Aro Palace în Brașov! Înscrierile se pot face online, completând formularul de pe pagina oficială a evenimentului: forum.cabinetuldebusiness.ro.

Lasă un comentariu