Blog

S-a dat startul inscrierilor la Laboratorul de Online Brasov!
18 Mar 2014

S-a dat startul inscrierilor la Laboratorul de Online Brasov!

După ce am susținut o ediție de succes a cursului practic de marketing online la Sibiu, urmează să ne oprim la Brașov pentru o nouă ediție a Laboratorului de Online! Cursul va avea loc în data de 11-12 aprilie la Brașov și este dedicat tuturor persoanelor care vor să învețe practic cele mai populare metode de marketing online folosite în România: blogging, SEO, Google AdWords și Facebook.

Deschidem invitația de a participa la acest curs tuturor managerilor, antreprenorilor și angajaților responsabili de marketing, precum și liber-profesioniștilor sau altor persoane care pur și simplu doresc să învețe practic metodele de online menționate anterior.

De ce este acest curs unic?

Laboratorul este un loc unde oricine va deveni administrator la o pagină de Facebook, va realiza propria campanie de Google AdWords și va scrie cele mai îndrăznețe subiecte de articole pentru blogul propriu. Cursul se află la a VI-a ediție și, după ce l-am susținut în diferite orașe, l-am adus într-o formă care permite oricărui participant să învețe marketing online cât mai practic.

De aceea, la Laboratorul de Online participanții sunt rugați să vină cu propriile laptop-uri, pentru că la fiecare workshop vor lucra pe instrumentele puse la dispoziție de trainerii Cabinetul de Business și sub atenta îndrumare a acestora. În momentul de față, pe piața din România, cursurile disponibile sunt mult prea teoretice și pun puțin accent pe practică; la Laboratorul de Online, ne vom asigura că fiecare participant va pleca având asupra lui un plan de marketing online realizat pe propria lui companie.

Care sunt temele principale abordate la curs?

Temele abordate în cadrul Laboratorului de Online sunt:

Conținut online și blogging

În cadrul acestui workshop, veți afla cum se structurează conținutul pe un website și blog, cum se realizează un plan editorial pentru un blog și care sunt principalele tipuri de articole pe care le puteți scrie pentru cititorii voștri.

Optimizarea pentru motoarele de căutare

În urma workshop-ului despre conținut, veți afla cum să realizați un plan de cuvinte cheie, cum să includeți cuvintele cheie în conținutul blogului sau al site-ului vostru și care sunt principalele metode de SEO off-page.

Realizarea campaniilor Google AdWords

Google AdWords, dacă nu este folosit corespunzător, poate fi o adevărată risipă a bugetului de marketing. În cadrul acestui workshop veți afla cum să creați și să gestionați o campanie de Google AdWords pe Search și pe Display.

Creșterea unei pagini de Facebook în mod organic și folosirea Facebook Ads

Facebook este unul din cele mai des accesate website-uri în România. Acest training practic este structurat în două părți: cum să creșteți o pagină de Facebook folosind propriul plan editorial și cum să gestionați campaniile de Facebook plătite: Facebook Ads, Boost Post și Promote Page.

Laboratorul de Online înseamnă lucru individual, având ca studiu de caz propria companie – practic, acest eveniment constă în două zile de consultanță și îndrumare pe baza celor mai tari metode de marketing online.

Detalii de desfășurare

Laboratorul de Online se va desfășura în zilele de 11-12 aprilie, la Brașov, între orele 10:00 – 18:30. Numărul de locuri pentru acest curs este limitat deoarece ne dorim ca fiecare participant să poată interacționa cu noi și să îi oferim sfaturile și îndrumarea necesare dezvoltării afacerii sau proiectului său în online.

Pentru mai multe informații referitoare la desfășurarea evenimentului, pentru vizionarea agendei și pentru a vă înscrie, vizitați site-ul: laborator.cabinetuldebusiness.ro

Lasă un comentariu