Blog

Te asteptam la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor
2 Oct 2013

Te asteptam la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

Reprezentanții mediului de afaceri brașovean sunt invitați la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor, cel mai mare eveniment de business din toamna aceasta de la Brașov.

Evenimentul este organizat de Cabinetul de Business în colaborare cu Asociația Oamenilor de Afaceri „PRO Invest”.

La Forum așteptăm peste 150 de antreprenori, manageri și angajați ai companiilor brașovene pentru a le oferi soluțiile necesare adaptării afacerilor la schimbările economice din perioada 2014-2015.

Forumul va fi organizat sub forma unei serii de conferințe susținute de 11 speakeri de top: Bogdan Comănescu, Mihaela Feodorof, Mircea Munteanu, Amalia Sterescu, Mihaela Forgaciu, Ion Stan Magnoliu, Mariana Tudose, Ciprian B. Vișan, Ovidiu Bălcăcian, Laurențiu Mihai și Cătălin Ionașcu.

Evenimentul este organizat pe durata unei zile și este structurat în opt conferințe pe următoarele teme:

  • Programe de finanțări bancare, guvernamentale și europene pentru 2014;
  • Eficientizarea modului de lucru cu resursele umane;
  • Soluții de dezvoltare pentru marketing și vânzări în 2014;
  • Strategii de management și dezvoltare.

De ce organizăm acest eveniment?

forum newsletter

Principalul obiectiv al acestui eveniment este dezvoltarea mediului de afaceri din Brașov și consolidarea relațiilor dintre antreprenorii și specialiștii brașoveni. Prin inițiativa Cabinetul de Business ne propunem să dezvoltăm comunitatea oamenilor de afaceri din Brașov.

Conferința va avea loc pe 25 octombrie la Hotel Aro Palace în Brașov, iar intrarea este liberă.

Înscrierile se pot face gratuit pe site-ul evenimentului: forum.cabinetuldebusiness.ro

Parteneri

Evenimentul este susținut de: FNGC IMM, Hotel Brașov, Grupul Editorial Amaltea, DR Consultants, Yolans Copyshop, Indigo, Zile și Nopți și brasov.net.

Despre organizatori

logoAsociația Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST” este o asociație patronală multisectorială, nonguvernamentală care contribuie la consolidarea sistemului economiei de piață din România. Pentru mai multe detalii vizitați http://www.asociatiaproinvest.ro/

logo-CDB-1024x524Cabinetul de Business este o inițiativă marca DR Consultants care are ca scop livrarea de evenimente și cursuri reprezentanților mediului de afaceri românesc.

Lasă un comentariu