Blog

Training gratuit: 15 metode de promovare online pentru o unitate de cazare
3 Feb 2014

Training gratuit: 15 metode de promovare online pentru o unitate de cazare

Deții o afacere în domeniul hotelier? Dacă da, cât de mult folosești internetul pentru a atrage noi clienți?

Potrivit institutului de statistică Eurostat, la finalul anului 2013, 58% din populația României era formată din utilizatori de internet, iar acest număr este în continuă creștere. Mediul online a devenit cel mai important mijloc de comunicare pentru orice afacere, indiferent de publicul său. Însă, pentru fiecare afacere, promovarea pe internet trebuie adaptată în funcție de publicul țintă și de serviciile promovate.

Dacă ești proprietarul unei afaceri din domeniul hotelier, te invităm în data de 20 februarie la training-ul gratuit susținut de Cabinetul de Business în colaborare cu Expert Online, intitulat: 15 metode de promovare online pentru o unitate de cazare.

Ce vei afla la acest training?

  • – Cum poți folosi mediul online pentru a obține mai mulți clienți;
  • – Cum poți câștiga mai multă notorietate din promovarea pe internet;
  • – Care sunt mijloacele de promovare online cele mai potrivite pentru afacerea ta;
  • – Cât de important este un website pentru afacerea ta și cum trebuie să arate;
  • – Cum poți comunica mai bine pe Facebook și ce reguli de comunicare trebuie respectate;
  • – Cum să îți organizezi mai bine campania de promovare online.

Locația și data

Cursul va avea loc la Hub One Zero, în data de 20 februarie, iar numărul de locuri este limtat. Locația se află în Brașov, pe str. Lungă nr. 100. Durata totală a training-ului este de 3 ore și acesta va începe la ora 11:00.

harta

Traineri

Evenimentul va fi susținut de consultanții de marketing online Cabinetul de Business:

  • – Ovidiu Bălcăcian
  • – Laurențiu Mihai
  • – Cătălin Ionașcu
  • – Laurențiu Strîmbu

Alături de Remus Vlasceanu, director vânzări  al agenției de web design Expert Online.

Înscrierile se pot face până în data de 19 februarie, prin formularul online de la acest buton:

button

Intrarea este liberă, iar numărul de locuri este limitat.

Parteneri


De-a lungul timpului, programatorii noștri au dezvoltat numeroase aplicații și au găsit soluțiile menite să îți facă munca mai ușoară. Realizăm aplicații web eficiente pentru ca tu să obții mai mulți clienți din mediul online. Experiența noastră constă în peste 500 de proiecte realizate pentru clienți din România și la nivel european, care au reușit cu ajutorul nostru să își dezvolte afacerile în mediul online. Aflați mai multe detalii pe www.expert-online.ro.

The Pharmacy este locul în care ideile și soluțiile de marketing online prind contur și sunt implementate pentru a aduce o prezență solidă pe internet tuturor clienților noștri. Ne asigurăm că fiecare pacient primește tratamentul necesar pentru a-și dezvolta afacerea, a obține mai mulți clienți și un profit mai mare cu ajutorul internetului. După ce vom prescrie o rețetă, vom fi alături pentru a ne asigura că medicamentul prescris își va face efect și rezultatele dorite vor apărea. Suntem o agenție interactivă de marekting online, o echipă dinamică și flexibilă pentru a găsi și oferi cele mai eficiente soluții clienților noștri. Aflați mai multe detalii pe www.the-pharmacy.eu

Lasă un comentariu